Landgoed Valkenburg  »  Woning kopen

Woning kopen

Wonen in een van de woningen op het Landgoed Valkenburg, is ‘wonen met karakter’. Wilt u wonen met karakter? Komt u genieten van de fraaie en rustgevende omgeving? Beleef alle comfort en stijl die de woningen van Landgoed Valkenburg met zich meebrengen.

Heerlijk tot rust komen

Alle woningen van Landgoed Valkenburg zijn gelegen in een bosrijke omgeving, dit schept natuurlijk de basis voor ontspanning en recreëren. Met de rustieke uitstraling van het landgoed is dit dé plek om heerlijk te ontspannen. De prachtige woningen bieden u alles wat u maar nodig heeft. Net als binnenshuis kunt buitenshuis het gehele terrein van uw kavel inrichten zoals u maar wilt. Door de groene omgeving en vele bomen rondom de woning is het dan ook niet zo moeilijk om de woning een rustieke uitstraling te geven. Ook binnenshuis zal het zeker geen moeilijke opgave zijn. Aangezien de woningen met de houten wanden al direct de uitstraling van een echt landhuis hebben. En door de eigen inrichting kunt u de woning direct persoonlijk maken. U kunt zelf kiezen voor een moderne of juist traditionele inrichting. U mag het écht helemaal zelf bedanken, heeft u al een idee?

Overvloed aan mogelijkheden

De woningen van het landgoed hebben enorm veel ruimte in en om de woning. Door alle ruimte heeft u vele mogelijkheden binnen- en buitenshuis. Je kunt de woning geheel naar eigen smaak inrichten. Met de juiste inrichting zal u zich zeker op uw gemak voelen in deze prachtige omgeving. U kunt uw woning de luxe geven die u maar wilt. Het plafond van de souterrain is 2,33 meter hoog biedt u vele mogelijkheden waaronder de mogelijkheid om een sauna te bouwen. U kunt het zo gek niet bedanken al uw persoonlijke wensen kunt u toepassen in de woningen van Landgoed Valkenburg. Maak uw eigen paradijs op deze prachtige locatie.

Met een prachtige omgeving en vele mogelijkheden binnen- en buitenshuis zijn de woningen van Landgoed Valkenburg voor iedereen een droom. Maak er uw eigen droomwoning van om heerlijk tot rust te komen in onze groene omgeving. Heeft u nog vragen of wilt u de woningen eens bezoeken? Neem dan gerust contact met ons op.